040 188 12 61 info@yhdessa.fi

Maailma on Varissuolla!

23.8.2019

Nyt ryhmät ovat kohta alkamassa Yhdessä-yhdistyksessä, ja paljon on luvassa (kielikursseja, kokkikerhoa, hengailua, tapahtumia…). Huomenna on Capoeiran esittely ja treeni ammattimaisen opettajan kanssa. Vaihtelua ja seikkailua elämään!

Kokkikerhossa tuodaan maailman maut pöydälle, ja minä aloitan tällä kaudella espanjalaisittain. Espanjassa on herkullisia ja terveellisiä kylmiä keittoja, niin kuin esim. gazpacho, salmorejo (paksumpi versio gazpachosta), kylmä valkosipulikeitto ja kylmä mantelikeitto muun muassa. Ne ovat meidän gastronominen rikkautemme, jonka nyt haluan esitellä Varissuolla. 

Paljon muutakin on luvassa: tällä kaudella Varissuo tekee taidetta. Voit osallistua Varissuo 2.0 -projektiimme kirjoittamalla runoja, bloggaamalla ja osallistumalla erilaisiin työpajoihin. Tiimissä on kolme erinomaista taiteilijaa: runoilija Tommi Parkko, valokuvataiteilija Sanni Saarinen ja medianomi/sanataideohjaaja Veera Lehtola.

Radio projekti voi kiinnostaa sinua, jos haluat saada oman äänesi kuulumaan. Meidän yhteisöradioon voi tulla kuka tahansa puhumaan eri aiheista. Tähän mennessä on puhuttu innokkaasti musiikista, kielistä, matkailusta ja totta kai Varissuosta. 

Mahdollisuuksia ovat monta, ja sinä päätät, millä tavalla olet osa siitä rikkautta mitä Varissuo meille tarjoaa. 
Tervetuloa Yhdessä-yhdistykseen!

– Carmen –

Lue myös

Uusi alku

Uusi alku

Moikka! Täällä kirjoittaa Emma, yhdistyksen Runosmäen toimipisteessä elokuussa aloittanut uusi toiminnanohjaaja. Kerron teille vähän syksystäni...

lue lisää

0 kommenttia

Vastaa