040 188 12 61 info@yhdessa.fi

TILAT

19.3.2020

Yhdessä-yhdistys hallinnoi Varissuon kirjaston alakerrassa, osoitteessa Nisse Kavon katu 3, 20610 TURKU, sijaitsevaa, noin 300 neliömetrin toimitilaa, joka on auki joka päivä aamusta iltaan. Tilasta huolehtivat iltaisin ja viikonloppuisin vahtimestarit. Tilaan kuuluu sali, 2 luokkatilaa, hyvin varusteltu tietokoneluokka, kokoushuone, toimistotiloja ja keittiö. Yhdistykset ja toimintaryhmät voivat varata salia, luokkia ja keittiötä omaan käyttöönsä niinä aikoina kun vapaata on. Toiminnan tulee olla Yhdessä-yhdistyksen arvojen mukaista. Sen tulee edistää ihmisten yhdenvertaisuutta ja osallisuutta. Turvallisen tilan periaatteiden mukaisesti jokainen saa tilassa olla oma itsensä ja ilmaista itseään vapaasti sekä olla osallinen kaikessa toiminnassa.

Viikoittaiset tilavuorot jaetaan puolivuosittain, seuraavan kerran elokuussa 2020. Yksittäisiä tilavuoroja annetaan mahdollisuuksien mukaan.

Tiloissa järjestettävän toiminnan tulee olla kaikille avointa ja ilmaista. Yhdessä-yhdistyksen tiloja ei voi käyttää yksityistilaisuuksien järjestämiseen.

Lue myös

Uusi alku

Uusi alku

Moikka! Täällä kirjoittaa Emma, yhdistyksen Runosmäen toimipisteessä elokuussa aloittanut uusi toiminnanohjaaja. Kerron teille vähän syksystäni...

lue lisää

0 kommenttia