040 188 12 61 info@yhdessa.fi

Youme-hanke

19.3.2020

Yhdessä-yhdistys oli vuosina 2019 ja 2020 mukana toteuttamassa Youme-hanketta, joka tähtäsi maahanmuuttajien kotoutumiseen mielenterveyttä tukemalla. Hanke koulutti eri kulttuuri- ja kieliryhmistä tulevia vapaaehtoisia toimimaan mielenterveyden lähettiläinä, jotka levittävät tietoa mielen hyvinvoinnista omissa verkostoissaan. Hanke toteutettiin yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulun, Turun Kriisikeskuksen, Opetuskoti Halisen ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin psykiatrian toimialan kanssa, ja sitä rahoitti Euroopan Unionin Turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahasto AMIF.

Lue myös

Uusi alku

Uusi alku

Moikka! Täällä kirjoittaa Emma, yhdistyksen Runosmäen toimipisteessä elokuussa aloittanut uusi toiminnanohjaaja. Kerron teille vähän syksystäni...

lue lisää

0 kommenttia