044 744 5523 info@yhdessa.fi

Youme-hanke

19.3.2020

Yhdessä-yhdistys oli vuosina 2019 ja 2020 mukana toteuttamassa Youme-hanketta, joka tähtäsi maahanmuuttajien kotoutumiseen mielenterveyttä tukemalla. Hanke koulutti eri kulttuuri- ja kieliryhmistä tulevia vapaaehtoisia toimimaan mielenterveyden lähettiläinä, jotka levittävät tietoa mielen hyvinvoinnista omissa verkostoissaan. Hanke toteutettiin yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulun, Turun Kriisikeskuksen, Opetuskoti Halisen ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin psykiatrian toimialan kanssa, ja sitä rahoitti Euroopan Unionin Turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahasto AMIF.

Lue myös

Уха из щуки

Уха из щуки

                                                                  (Kalakeitto hauesta, ohjeen suomennos lopussa)   Перечень ингредиентов:...

lue lisää

0 kommenttia