040 188 12 61 info@yhdessa.fi

Kevään toiminta alkaa koronarajoitusten varjossa

Harrastusryhmät Varissuolla ja Runosmäessä käynnistyvät maanantaina 25.1. Ohjelmassa on niin vanhaa ja tuttua kuin uutta ja innostavaa. Kaikki ovat tervetulleita, ja ennakkoilmoittautumista ei tarvita muutamaa Runosmäen käsityöryhmää lukuunottamatta.

Noudatamme viranomaisten kulloisiakin suosituksia ja ajankohtaisia kokoontumisrajoituksia, mikä tällä hetkellä tarkoittaa, että ryhmissä voi olla (ohjaaja mukaan lukien) vain kymmenen osallistujaa. Aloitetaan näin ja toivotaan, että paremmat ajat ovat tulossa.

Viikko-ohjelma pyörii 28.5. saakka.

Lue myös

Uusi alku

Uusi alku

Moikka! Täällä kirjoittaa Emma, yhdistyksen Runosmäen toimipisteessä elokuussa aloittanut uusi toiminnanohjaaja. Kerron teille vähän syksystäni...

lue lisää

0 kommenttia

Vastaa