040 188 12 61 info@yhdessa.fi

درود من علیرضا هستم، شخصی اجتماعی و ایرانی.

فعلا در این شرکت تمرین کاری انجام میدم، از نظر من خیلی دلنشینه کار کردن توی این شرکت بخواطر اینکه اونجا ادم هایی میان که نیاز به کمک دارند. فعلا در فنی حرفه ای مشغول درس خواندن هستم در رشته فن آوری اطلاعات و ارتباطات. وضیفه من در این شرکت این هست که تدریس میکنم در برنامه فتوشاپ و اگر کارکنان یا مشتریان مشکلی در کار کردن با کامپیوتر و غیره…  داشته باشند من ان مشکلات را برطرف خواهم کرد.

Hei olen Alireza, Iranilaisen ja sosiaalisen henkilö. =D

Olen tällä hetkellä työharjoittelussa Yhdessa Yhdistyksessä. Minun mielestä tässä firmassa on mukava olla töissä koska siellä aina voisit auttaa ihmisiä, jotka tarvitsevat apua. Opiskelen Ammatti-instituutissa Tieto- ja Viestintätekniikan alalla. Minun tehtävä Yhdessa Yhdistyksessä on se että minä opetan joskus työntekijöille Photoshopin ohjelma ja jos asiakkailla tai työntekijöillä on ongelmia it-tuki asiasta, microsoftin käyttö, tietokoneen käyttö, ym. siiten minä ratkaisen sen ongelman.

Lue myös

Uusi alku

Uusi alku

Moikka! Täällä kirjoittaa Emma, yhdistyksen Runosmäen toimipisteessä elokuussa aloittanut uusi toiminnanohjaaja. Kerron teille vähän syksystäni...

lue lisää

0 kommenttia

Vastaa