040 188 12 61 info@yhdessa.fi

Uusi alku

17.10.2021

Moikka!

Täällä kirjoittaa Emma, yhdistyksen Runosmäen toimipisteessä elokuussa aloittanut uusi toiminnanohjaaja. Kerron teille vähän syksystäni Yhdessä-yhdistyksessä. 

Pidän kovasti käytännön tekemisestä ja yhdistyksen toiminnanohjaajana on ollut mahtavaa, että työ sisältää ihmisten kohtaamista ja monipuolista puuhastelua viikko-ohjelman kerhojen parissa. Syksyn aikana olen päässyt esimerkiksi maalaamaan voimavarapuita, tanssimaan latinalaistansseja, tekemään itse suihkugeeliä ja valmistamaan monia uusia ruokia.

Viikkojen kohokohtana on usein ollut torstai-illan kokkikerhot. Olemme valmistaneet harjoittelijoidemme tai vahtimestarimme johdolla esimerkiksi argentiinalaista, afganistanilaista ja valkovenäläistä ruokaa. On ollut hienoa oppia uusia reseptejä sekä kokoontua yhdessä aterian ääreen ja tutustua uusiin ihmisiin.

Syksyn aikana meille Runosmäkeen ovat iloksemme löytäneet takaisin myös monet Kivakesään osallistuneet lapset. Nyt syyslomalla järjestimme innokkaille pienille leipureille oman kokkikerhon, jossa teimme heidän toiveestaan pitsaa. Lapset ovat tuoneet mukanaan yhdistykselle kaivattua vilinää ja vilskettä. Lasten kanssa olen päässyt myös päivittämään tietämykseni tämän hetken kuumimmista jalkapalloilijoista ja parhaista origamiohjeista.

Tällä hetkellä puuhaamme viikko-ohjelman ryhmien lisäksi lokakuun lopussa järjestettävän AGORA-tapahtuman parissa. Huippua päästä pitkästä aikaa järjestämään yleisötapahtumaa!

Nähdään Runosmäessä!

Lue myös

0 kommenttia

Vastaa