040 188 12 61 info@yhdessa.fi

Keitä olemme

Yhdessä-yhdistyksen tavoitteena on vahvistaa monikulttuurista yhteiskuntaa, jossa eri kieli- ja kulttuuriryhmät toimivat yhdessä. Yhdistys on avoin sekä kantasuomalaisille että maahanmuuttajille.

Yhdistyksen perusti vuonna 1998 joukko aktivisteja, jotka tahtoivat luoda foorumin ja paikan eri taustoista tulevien ihmisten kohtaamisille. Heidän näkemyksensä oli, että yhtä tärkeää kuin maahanmuuttajien kotoutuminen Suomeen on kantasuomalaisten kotoutuminen uuteen, monikulttuuriseen yhteiskuntaan. Tämä tavoite on ajankohtainen edelleen.

Yhdessä-yhdistyksen ylläpitämä Intercultural Center Varissuon liikekeskuksen tuntumassa on kulttuurienvälisyyttä edistävä kohtaamispaikka, johon kenen tahansa on helppoa tulla. Yhdessä-yhdistys järjestää omaa toimintaa sekä tarjoaa toimintatiloja yhteisöille ja yhdistyksille, jotta nämä voivat järjestää kotoutumista edistävää sekä omaa kulttuuria ylläpitävää toimintaa, kursseja tai juhlatapahtumia. Yhdessä-yhdistys tekee yhteistyötä muiden Varissuon toimijoiden kanssa lähiön kehittämiseksi ja sen asukkaiden etujen ajamiseksi.

Yhdistys tukee eri tavoin maahanmuuttajien työllistymistä ja järjestää kaikille avointa ja ilmaista harrastustoimintaa.

Yhdessä-yhdistystä johtaa 6-jäseninen hallitus:

 

Muhiadin Hersi, puheenjohtaja

Agim Sopjan, vara-puheenjohtaja

Domi Lam, sihteeri

Eeva Roiha, rahastonhoitaja

Habib Liban

Nasim Sodagor

Tuuli Tuomi

 

 

Muhiadin Hersi

Muhiadin Hersi

puheenjohtaja

muhiadin.hersi@turku.fi
puh. 044 335 9118