040 188 12 61 info@yhdessa.fi

Yhdessä-yhdistys tarjoaa viikoittain kokoontuvia harrastusryhmiä. Ryhmissä pyritään parantamaan osallistujien arjen toimintakykyä sekä torjumaan yksinäisyyttä. Harrasteryhmät ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Ryhmiin voi tulla mukaan koska vaan, ja ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Viikkokalenteri vaihtuu puolivuosittain, ja toimintoja on moneksi, kieliryhmistä teatteri-improvisaatioon, käsitöihin ja tanssiin. 

Yhdistys on mukana useiden tapahtumien tuotannossa. Tällaisia ovat esimerkiksi Agora musiikki-tapahtuma, Monikulttuurinen itsenäisyyspäivän juhla, RuisRaiku fest Runosmäessä, Varissuolla järjestettävä Etnofest, Rasisminvastaisen viikon juhla ja Monikulttuurinen itsenäisyyspäiväjuhla. Lisäksi yhdistyksen omissa tiloissa järjestetään pieniä asiakastapahtumia, kuten merkkipäiviä ja läksiäisiä. Vapaaehtoisia muistetaan vuoden lopussa järjestettävässä Kiitosjuhlassa.

Yksi päivä viikossa on varattu yksilölliseen apuun ja tukeen. Silloin kirjoitetaan työhakemuksia, selvitetään viranomaisasioita ja pieniä atk-ongelmia. Aikuisopiskelijoille tarjotaan läksyapua. Toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA. 

Kevätkauden, 2022 toimintakalenteri on ilmestynyt. Toimintaa aloitellaan viranomaisten asettamien ajankohtaisten koronarajoitusten puitteissa.