+358 44 744 5523 [email protected]
Projektit

Varissuo 2.0 on Yhdessä-yhdistyksen taideprojekti, jossa varissuolaiset kertovat omia tarinoitaan. Projektissa on vuoden 2019 aikana työskennellyt kolme ammattitaiteilijaa: Sanni Saarinen (valokuva), Veera Lehtola (video ja sanataide) ja Tommi Parkko (runo), ja siihen on tavalla tai toisella osallistunut noin 50 varissuolaista. Projektin tuloksena on käynnistetty Maailman menoa Varissuolla -blogi. Projektin monitaiteellista antia esitellään Turun pääkirjastossa huhtikuussa 2020.

Varissuo 2.0 -projektilla on oma Facebook-sivu. Projektia rahoittavat Suomen Kulttuurirahaston Varsinais-Suomen rahasto, Taiteen edistämiskeskus sekä Turun kaupungin kulttuurilautakunta.

Lisätiedot: Duha Elsayed

 

Youme-hanke tähtää maahanmuuttajien kotoutumiseen mielenterveyttä tukemalla. Hanke kouluttaa eri kulttuuri- ja kieliryhmistä tulevia vapaaehtoisia toimimaan mielenterveyden lähettiläinä, jotka levittävät tietoa mielen hyvinvoinnista omissa verkostoissaan. Kaksivuotinen hanke toteutetaan yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulun, Turun Kriisikeskuksen, Opetuskoti Halisen ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin psykiatrian toimialan kanssa, ja sitä rahoittaa Euroopan Unionin Turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahasto AMIF.

Lisätiedot: Terhi Toppala

YHDESSÄ-yhdistys / TOGETHER-association ry

Nisse Kavon katu 3
20610 TURKU
Näytä kartalla

Puh. +358 44 744 5523
S-posti [email protected]

KESKUS ON AVOINNA:

TOIMISTO
ma–to 9–16
pe 9–15

TILAT
ma–pe 9–21
la–su 10–21

SEURAA MEITÄ SOMESSA:

Saat ajankohtaista tietoa yhdistyksen toiminnasta!

YHTEISTYÖSSÄ: