040 188 12 61 info@yhdessa.fi

Ajankohtaista

Itsenäisyyspäivä juhla

Asukasbudjetti työpaja Varissuolla

Varissuon Yhdessä-yhdistyksessä järjestetään työpaja asukasbudjetin käytöstä perjantaina 22.10 klo 9.00-12.00. Tarkoituksena on tukea erilaisia varissuolaisia vaikuttamaan budjetin käyttöön. Tilaisuudessa on mahdollisuus kysyä ja saada neuvoja asukasbudjetista. Työpajan vetäjänä toimii Katri Aarnivaara Turun kaupungilta. Tervetuloa!
Yhdessä-yhdistyksen väki

Asukasbudjetti työpaja Runosmäessä

Runosmäen Yhdessä-yhdistyksessä järjestetään työpaja asukasbudjetin käytöstä tiistaina 9.11. klo 16.30 alkaen. Tarkoituksena on tukea erilaisia runosmäkeläisiä vaikuttamaan budjetin käyttöön. Tilaisuudessa on mahdollisuus kysyä ja saada neuvoja asukasbudjetista. Työpajan vetäjänä toimii Katri Aarnivaara Turun kaupungilta. Tervetuloa!
Yhdessä-yhdistyksen väki

Agora Musiikki-Tapahtuma

AGORA musiikkia – Runosmäessä

Yhdessäoloa lauantai iltana 30.10.2021 musiikin ja jutustelun merkeissä Runosmäen nuorisotalon salissa (Piiparinpolku 13)

RUNOSRAIKU-FEST RUNOSMÄESSÄ

 

Lauantaina 14.8.2011 klo 15-19 Mustalampi, Runosmäessä.

Tapahtumalinkki:

https://www.facebook.com/Yhdess%C3%A4-yhdistys-Runosm%C3%A4ki-103850218187446

Tapahtumassa esiintyvät Silander ja Aflatuni, Ukrainalainen musiikkiesitys, United Artist, Kalpeat varjot ja Bizi. Sen juontaa Adriana Osmani.

Syyskausi on päättynyt

Syyskausi on päättynyt

Raskas koronavuosi on lähellä loppuaan. Yhdessä-yhdistyksen syksyn harrastusryhmät onnistuivat rajoitetusti toimimaan melkein suunniteltuun loppuunsa saakka, ennen kuin Varsinais-Suomessa toteutetut varotoimet kohdistuivat niihin. Kiitos kaikille kärsivällisyydestä....

lue lisää